Gullringsbo Kött & Chark

Föreningar

Vi förstår hur ekonomiskt svårt det kan vara för många föreningar och vi är här för att hjälpa er. Som en långvarig leverantör av högkvalitativt kött till restauranger runt om i Sverige vill vi nu vara med och stödja föreningar i deras strävan att överleva och blomstra.

Våra lådor

Hur det fungerar och länkar

Vår ambition är nu att hjälpa er vidare på vägen mot nya tider och ökade inkomster i er förening. Igår fanns det redan många möjligheter för föreningar att sälja produkter för att hjälpa föreningen. Idag finns en till – Gullringsbo Kött & Charks köttlådor.

Tryck på länkarna för att komma igång!

Klicka på ditt län för att se återförsäljare och tillhörande kontaktuppgifter. 

Finns ingen säljare i ditt län? Hör av dig till någon av oss i närliggande län för att kolla över möjligheterna. 

Vi inser att föreningar är hjärtat i många lokala samhällen och bidrar till en stark gemenskap. Därför har vi beslutat att erbjuda vår hjälp för att underlätta för föreningar i tider av svårigheter. Genom att samarbeta med oss kan föreningar få tillgång till säljande av  högkvalitativa köttlådor till förmånliga priser.

Genom att välja våra exceptionella köttlådor för er föreningsverksamhet kommer ni inte bara få tillgång till högkvalitativt kött till förmånliga priser, utan ni kommer också få hjälp och stöd från våra säljare för att uppnå maximal lönsamhet för er organisation. Vi finns här för att svara på era frågor och guida er genom processen.

Vi ser fram emot att vara en del av lösningen och stödja er förening i ert viktiga arbete. Tveka inte att kontakta någon av våra säljare för mer information om hur ni kan komma igång på bästa sätt. Tillsammans kan vi göra skillnad och göra det möjligt för er förening att fortsätta att blomstra!